Projekt: Ung i Malmö – för fler röster om det unga Malmö

Ung i Malmö är ett projekt som syftar till att föra fram röster om hur det är att vara ung i Malmö. Redaktionen består av 30 ungdomar från den kommunala sommarlovssatsningen ”Sommarpraktik i grundskolan” och leds av redaktörerna Celia Boltes och Elin Wieslander från Journalistutbildningen vid Lunds universitet. Projektet koordineras av Andreas Mattsson.

Redaktionen är belägen på Media Evolution City i Dockan i centrala Malmö från 26 juni till 11 augusti 2017.

Projektet drivs av Malmö stad i samarbete med Journalistutbildningen vid Lunds universitet och finansieras av den statliga sommarlovssatsningen som administreras av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). I Malmö stad samordnas detta av kultur- och fritidsförvaltningarna.

0 svar